Find hjem til dig med støtte fra mig – Spiritualitet, terapi og sjælskontakt

Jeg hedder Anette Mark og kom til verden i Frederikshavn i 1964 julenat.

Jeg voksede op i en arbejderfamilie med udearbejdende far, hjemmegående mor og 2 yngre søskende.

Jeg havde et meget tæt forhold til begge mine bedstemødre, og det var min farmor, som lærte mig om troens betydning:” at have en mening med sit liv”. Desværre døde hun, da jeg var 9 år, hvilket var et stort savn. Min mormor lærte mig betydningen af at have ro og struktur i sit liv.

Jeg har altid haft et let og lyst sind og en positiv tilgang til livet, og jeg er beriget med en sensitivitet fra fødslen af, der har givet mig et scannings- og følelsesapparat, som gør, at jeg har en evne til at tune mig ind på mennesker i situationer, hvor de selv har mistet kontakten, og med denne evne formår jeg at finde vej ud af mørket eller gennem labyrinten sammen med dem.

Jeg har et meget roligt nerve-system og en god jordforbind-else, hvilket har støttet mig i min spirituelle udvikling. Da jeg var barn og senere som voksen, blev min evne til at være nærværende opbygget i de relationer, som jeg var at sammen med.

Jeg har altid været mest glad for at være sammen med få mennesker ad gangen, og holder af dybe og indholdsrige samtaler, hvor der er tid til nærvær og grin.

I mine teen age år lukkede jeg ned for mine spirituelle evner, og åbnede først op igen, da jeg var over 27 år og kom i flere livs kriser, der gjorde, at jeg blev tvunget til at finde meningen med mit liv.

Disse kriser fik mig til at vakle og sætte spørgsmålstegn ved de værdier, jeg troede jeg havde helt styr på, og i dag er jeg dybt taknemmelig for kriserne, som fik mig til at finde svar på de indre planer frem for på de ydre. Jeg stoler meget på min intuition, og de svar som jeg får fra min kontakt til det Indre barn og til mit Højere selv.

Kontakten til mit indre barn og mit Højere selv fandt jeg igen, da jeg gik i forskellige terapier og senere på uddannelse i København hos Eya Bettina Jørgensen, hvor jeg tog en uddannelse som Multi inkarnations terapeut. En transformerende terapiform, som jeg har lært, og som jeg gerne vil udøve i højere grad end hidtil.

Jeg stiftede for 30 år siden bekendtskab med Louise Hays bog: ” Helbred dit Liv”, og Louise Hay er mit største forbillede. Selvom hun er død for nogle år siden 90 år gammel, formåede hun fra hun var omkring de 50 år at inspirere og lære mange mennesker om at ” hvis jeg kan – med min barske opvækst, så kan du også”. ”Kom ud af offerrollen og nyd dit liv.” Jeg mødte hende to gange i London på workshops, og hun var en fantastisk personlighed.

Jeg tror på, at vi har svarene i os selv, og at hvis vi lytter til dem og handler på dem, finder ind til vores inderste kerne, og vælger at leve på en måde, som er det bedste for os, og ikke hvad omverdenen gerne vil have os til.

Uddannelse

Jeg er uddannet som socialpædagog for over 30 år siden. Jeg har arbejdet med børn og voksne inden for næsten alle specialområder, og i dag arbejder jeg som Familiekonsulent med sårbare familier og børn med samtaleforløb og familie behandling til forældre, der har brug for vejledning i en kortere eller længere periode. Samt undervisning af gravide og babyfamilier. Jeg har taget en uddannelse som narrativ terapeut hos Dispuk og diverse uddannelser/kurser eksempelvis ”Mentalisering”.

I mit private liv har jeg brugt meget tid på at finde ind til kernen af mig selv og være i balance på de indre og ydre planer. Her har jeg været en stor forbruger af diverse spirituelle lærere: Wayne Dyer, Anita Moorjani, Jonette Crowley, Abraham Hicks, Neal Donald Walsch, Et kursus i Mirakler, Kyle Gray, Rikke Herz, Brian Weiss, Deepak Chopra, Gary Renard, Emmanuels bog, Eileen Caddy, Byron Katie, Echart Tolle, Chris Griscom, Inna Segal- og mange flere

Senest har jeg arbejdet med bøger af Stefanie Stahl og Mark Wolynn sammen med en kollega, hvilket har givet mig givet meget, idet to kan komme længere end en, når der arbejdes med at forandre energier og mindset, og energiarbejde er for mig en meget spændende og transformerende metode i personlig udvikling. Samtidigt er det også vigtigt for mig at sætte spørgsmålstegn ved de trossætninger, som jeg har indlært, og taget til mig. Er det ”sandheden”, eller hvad giver mening for mig på nuværende tidspunkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere